Sahranjen Goran Vladković

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Goran Vladković

Na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu danas je sahranjen Goran Vladković, direktor i glavni urednik OK Radija iz Vranja.

Goran je umro u nedelju u Beogradu u 53. godini života.

U vlasništvo OK Radija je ušao 1999. godine i od male lokalne zabavne stanice napravio jednu od najcenjenijih lokalnih stanica u srpskom etru. Bio je član ANEM-a, NUNS-a i drugih profesionalnih medijskih organizacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
"Goran Vladković je bio netipičan vlasnik medija, jer je voleo radio, posedovao bunt i osećaj slobode i trošio ogromnu energiju da ostvari svoje zamisli i ciljeve. Uvek je želeo da uči, da stiče nova znanja i primenjuje novu tehnologiju i modele, jer je mislio da uvek može bolje i zato ćemo ga pamtiti kao nepokolebljivog borca za slobodu govora, nezavisnost, profesionalnost i odgovornost medija. Naša je dužnost, ali i obaveza svih zaposlenih sa OK medija da sada ne tugujemo, jer Goranovi radio-talasi ne umiru, jer ne umire ta energija koja još vibrira u etru. Zbog toga moramo da slavimo njegovu posvećenost, strast, osećaj za pravdu,  nesalomljivi moral, viziju, misiju, strpljenje i razumevanje" (Milorad Tadić - ANEM).

Goran Vladković je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sahranjen vlasnik OK Radija Goran Vladković

Izvor: OkRadio.rs, 18.Maj.2017

Na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu u četvrtak je sahranjen vlasnik i glavni i odgovorni urednik OK Radija Goran Vladković. Sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji i poštovaoci.   Goran Vladković preminuo je u Beogradu u nedelju, 14. maja u 53. godini života.   Iza sebe je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.