Šaban Šaulić oduševio Vranjance

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban Šaulić oduševio Vranjance

VRANJE – Ubedljivo najveća zvezda na ovogodišnjoj manifestaciji Dani Vranja, bar po oceni publike  je Šaban Šaulić. Njegov koncert je željno očekivan a kralj narodne muzike uspeo je da na koncertu opravda svoje zvanje kralja. Dok je nizao svoje hitove publika ga je zdušno pratila i pevala sa nim pesme od reči do reči. Šabanovi fanovi pripremili su i transparente >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kojima su ga pozdravili na početku koncerta . Procenjuje se da je na koncertu bilo preko 2 500 hiljade ljudi , što se ujedno smatra najposećenijim koncertom do sada.

Večeras poslednjeg dana manifestacije na centralnoj bini u 20 časova  biće održan koncert hora Muzičke škole „Stevan Mokranjac“, izbor hitova grupe „The Beatles“, au 21 sat je koncert grupe „The Beatles Revival“

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.