Izvor: JUGpress.com, 22.Sep.2021, 14:26

Sa teritorije Grada Vranja vakcinisano 64 odsto građana

VRANJE

Na području Pčinjskog okruga povećan je broj vakcinisanih. Do sada je imunizovano oko 52 odsto građana.

Preko 64 odsto je vakcinisano na teritoriji Grada Vranja. U Bosilegradu 56, Preševu 55, Surdulici 45, Trgovištu 37 odsto, dok je nešto manji procenat vakcinisanih zabeležen u Bujanovcu  35 i Vladičinom Hanu 34 posto, izjavio je medijima epidemiolog Zavoda za javno zdravlje dr Slađan Stanković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
On je dodao da je važno da se nastavi sa vakcinacijom stanovništva, a posebno je bitno da rizične grupe prime treću dozu.

U toku jučerašnjeg dana vakcinisano je 414 građana. Prvu dozu primila su 73, drugu 130 i treću 176 građana Srbije.

Državljani Severne Makedonije, njih osmoro su došli za prvu i 26 za drugu dozu vakcine. Samo jedan stanovnik ove susedne države primio je treću dozu, saopštio je Zdravstveni centar u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.