STARICA U VRANJU TEŠKO POVREĐENA: Žena vozila u rikverc, udarila je kolima na ulici

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 13:56

STARICA U VRANJU TEŠKO POVREĐENA: Žena vozila u rikverc, udarila je kolima na ulici

Nesreća se dogodila u utorak popodne

Žena stara 71 godinu iz Vranja teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se u utorak popodne dogodila u naselju Ledena stena.

Prema informacijama iz Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila oko 13 časova u Ulici Esperanto. Kako se navedi u uviđaju sa lica mesta, "pežo" kojim je upravljala žena stara 26 godina, kretao se unazad Ulicom Esperanto prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ulici Bore Stankovića. Krećući se tako, vozilo je udarilo u ženu (71) koja je pala na kolovoz.

Medicinska pomoć povređenoj je ukazana u Zdravstvenom centru (ZC) u Vranju, gde su joj konstatovane teške telesne povrede. Uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici saobraćajne policije, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.