Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2023, 15:43

SPS u Vranju: Socijalisti uvek obezbeđivali političku stabilnost

VRANJE

Ukoliko Srbija želi političku stabilnost , socijalisti su je uvek obezbeđivali, rekao je potpredsednik SPS Branko Ružić na predizbornom mitingu u Vranju. .

On je rekao i da su “socijalisti delili sudbinu naroda i pre 5. oktobra i nakon 5. oktobra”.

“Manjinska vlada Vojislava Koštunice, koju smo podržali 2008.godine, i tako otvorili evropsku perspektivu, strane ivesticije, perspektivu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << evropske integracije Srbije koja sa sobom nosi nove rizike. U to vreme postojala je Srpska radikalna stranka i DSS, koji su zabijali glavu u pesak i nisu vodili računa šta se dešava sa našim državnim interesom u međunarodnoj areni”, rekao je Ružić.

On je rekao i da je “bilo rizično” ali da su socijalisti oslušnuli glas naroda i doneli ispravnu odluku.

“Srpska napredna stranka nije izmislila novu politiku nego se pridružila upravo našoj politici”, dodao je Ružić.

On je rekao da je uveren da će Ivica Dačić i posle 17. decembra biti premijer Srbije, isto kao što je to bio posle 2012. godine, kada je SPS formirao Vladu sa SNS-om.

“Onima koji nam spočitavaju zbog imena naše liste i osporavaju naš legitiman politički cilj da pobedimo u političkoj utakmici, postavio bih pitanje: a zašto oni postoje, za šta se oni bore nego da dođu na vlast” , rekao je Ružić.

Predsednik Gradskog odbora SPS u Vranju Zoran Antić rekao je da je ta stranka i 2004. godine bila osporavana.

“Krenuli smo u izbore 2004. godine kada su nas neki, koji su sada u raznoraznim političkim opcijama i bojama, opisivali kao prošlost i statističku grešku. I 19. septembra te godine smo ih sve ubedljivo pobedili”, rekao je Antić.

Podsetio je da je SPS i u Vranju već nekoliko godina u koaliciji sa SNS-om na lokalu.

“Nikoga ne doživljavamo kao političkog protivnika, naprotiv . I svi koji žele da dođu da sarađuju sa SPS-om, imaju tu mogućnost”, rekao je on.

“Dokazali smo da možemo u svim oblastima da napravimo najbolje moguće rezultate. Da brinemo i o građaninu, i o porodici, i o selu, o svim segmentima društva.I to je naša lična karta i ogledalo svih socijalista Vranja” , rekao je Antić.

On je dodao da “s tim ciljevima i s ciljem opstanka SPS-a spremni smo da 17. decembra na izborima izginemo svi do poslednjeg za 4 u Vranjskoj Banji, 4 u Vranju i za dvojku na Republici”, rekao je Antić.

Stefan Stanković, nosilac odborničke liste u Vranju, rekao je da su grad Vranje “stvarali i gradili socijalisti” i da je sve njemu “izgrađeno vrednim rukama i vizijama socijalista”.

“Godine 2016. izgubili smo izbore od gorih, nestručnih ljudi sumnjivog znanja i morala.

Vaspitavani smo da pametniji popušta pred glupošću i izmišljenim aferama o našem tadašnjem gradonačelniku. To im ne smemo zaboraviti”, rekao je Stanković.

Po njegovim rečima “istina i pravda na strani socijalista” a da na ovim izborima SPS ima dve mogućnosti.

“Prva je da popustimo pred glupošću i nestanemo sa političke scene, a druga da mi sa ove liste, koji smo pametniji, bolji i pošteniji ubedimo građane da smo mi njihov pravi izbor 17. decembra”. (kraj) SPS/ SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.