SPS: Strah za egzistenciju zbog političkog revanšizma

Izvor: juGmedia, 01.Nov.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Strah za egzistenciju zbog političkog revanšizma

VRANJE- Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vranju, Zoran Antić  optužio je aktuelnu gradsku vlast za politički revanšizam koji se ogleda u mobingu članova socijalista u nekim javnim preduzećima.

Šef vranjskih socijalista naveo je da postoje pritisci da se njihovi visoki partijski funkcioneri ne zaposle, a da se članovima koji su nosioci mnogih poslova u Gradskoj upravi,a >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << posebno u finansijskim službama ne produžavaju ugovori zbog čega su u strahu za svoju egzistenciju.

Zbog mobinga koji se vrši nad zaposlenima koji su naši članovi, političkog revanšizma prema našim ljudima, pretnjama i ucenama da ukoliko se eksponiraju kao naši članovi, preti gubitkom posla”, kaže Antić i navodi konkretne primere

Recimo da je vršen pritisak da se potpredsednik GrO Dejan Ilić ne angažuje kao profesor u Poljoprivrednoj školi, da ne pričam o Venetu Zdravkoviću koji je bio direkot “Alfe” i Srđanu Dekiću, koji je sada skrajnut na 65. mestu u „Vodovodu“ kao diplomirani ekonomista”, tvrdi on.

Prvi čovek socijalista u Vranju kaže da SPS deluje kao opozicija u Skupštini grada i da za razliku od ostalih partija ne flertuje aktuelnom lokalnom vlašću.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Antić: SPS u Vranju trpi mobing od vladajuće stranke

Izvor: JUGpress.com, 01.Nov.2016

VRANJE..Nad članovima SPS u Vranju, zaposlenima u javnim preduzećima i Gradskoj upravi, „sprovodi se svakodnevni mobing od strane vladajuće Srpske napredne stranke“, rekao je na otvorenom danu za medije predsednik vranjskih socijalista, Zoran Antić...„Ljudi su zabrinuti za svoju egzistenciju,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.