SPREMAM SAHRANU I MOLIM SE ZA SINA: Suprug preminulu trudnicu iz Vranja ispraća sam uz suze i jecaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 12:21

"SPREMAM SAHRANU I MOLIM SE ZA SINA": Suprug preminulu trudnicu iz Vranja ispraća sam uz suze i jecaje

Vest o smrti 34-godišnje porodilje potresla je celu Srbiju, a posebno Vranjance koji o Branislavu imaju samo reči hvale.

Brankica Ivanović, trudnica koja je preminula pošto je carskim rezom u KC Niš donela na svet dečačića teškog 920 grama i koja je prethodno bila na respiratoru, biće sahranjena danas u rodnom Kumanovu, u Severnoj Makedoniji.

Porodica je u šoku, jer umesto da se raduje prinovi mladu majku koja i ne zna da je rodila sina ispraća na večni počinak. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Suprug preminule prethodnih dana je sređivao dokumentaciju, jer Brankica koja se u oktobru udala u Vranju nije imala državljanstvo Republike Srbije.

- Sredili smo papire, a sada svi brinemo za bebu, verujemo i molimo se. On je jedino što je ostalo od moje Brankice - kaže Branislav Ivanović.

Mnogi od njih pokušavaju da nađu reči utehe i u brojnim objavama na društvenim mrežama izražavaju saučešće i pružaju podršku Branislavu i porodici.

Brankicu Ivanović će na večni počinak, pored roditelja i drugih članova porodice u Kumanovu, ispratiti suprug, koji je u međuvremenu dobio rezultate PCR testa koji su negativni.

Ostala rodbina iz Vranja neće moći da ode na sahranu, jer Severna Makedonija ne prihvata rezultate takozvanih brzih testova.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.