SL - Spartak u nadoknadi do celog plena, Dinamo pobegao sa dna

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Spartak u nadoknadi do celog plena, Dinamo pobegao sa dna

Golom u nadoknadi vremena fudbaleri Spartaka stigli su do druge uzastopne pobede u prolećnom delu sezone. Dinamo zaustavio zahuktale "Brđane" i predao "fenjer" Zemunu.

Fudbaleri Spartaka pobedili su danas u Subotici Radnik iz Surdulice sa 3:2 (1:1), u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Radnik je poveo u 26. minutu golom Igora Zlatanovića, a zatim je dva gola za domaće postigao Nemanja Obradović, u 44. i 47. minutu. Izjednačio je Bogdan Stamenković u 81. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a pobedu Spartaku doneo je Vladimir Otašević u trećem minutu nadoknade vremena.

Spartak je vezao dve pobede i zauzima 10. mesto na tabeli sa 26 bodova. Radnik je osmi sa 32 boda.

U drugoj utakmici Dinamo iz Vranja i Čukarički odigrali su nerešeno 0:0.

Čukarički je prekinuo niz od tri pobede i četvrti je na tabeli sa 49 bodova. Dinamo je konačno "predao fenjer" i sada je pretposlednji na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

Poslednje tri utakmice 25. kola počele su u 17 časova.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL - Mačva do pobede sa devetoricom, Rad vezao peti remi

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019

Fudbaleri Mačve upisali su prvi prolećni trijumf u Super ligi i prvi pogodak u domaćem prvenstvu od 9. decembra. Rad upisao i peti uzastopni remi...Fudbaleri Mačve pobedili su danas kao gosti Bačku sa 1:0 (1:0), u utakmici 26. kola Super lige Srbije...Jedini gol postigao je Nenad Gavrić iz jedanaesterca...

Nastavak na Sportske.net...

SL - PAOK čuva +7, titula iza ugla

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 00:40

Šest kola pre kraja sezone u grčkoj Super ligi PAOK i dalje ima sedam bodova prednosti u odnosu na Olimpijakos...Čudo bi trebalo da se dogodi pa da PAOK i ove sezone ostane bez šampionske titule, pošto šest kola pre kraja šampionata crno-beli iz Soluna imaju sedam bodova više od drugoplasiranog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.