SKANDALOZNA PRESUDA Pedofil iz Vranja provešće u zatvoru još SAMO GODINU DANA

Izvor: Blic, 26.Jan.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNA PRESUDA Pedofil iz Vranja provešće u zatvoru još SAMO GODINU DANA

Krivično veče Osnovnog suda u Vranju, kojim predsedava sudija Ljiljana Nikolić osudilo je na godinu i po dana zatvora Nenada Stevanovića Rokija (37) iz Krive Feje zbog nedozvoljenih polnih radnji nad učenicom N.S. (13).

U zatvorsku kaznu Nenadu Stevanoviću je uračunato vreme provedeno u pritvoru u Okružnom zatvoru u Vranju.

Portparol Osnovnog suda u Vranju sudija Aleksandra Tošić Arsić izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju zatražilo kaznu pedofilu od godinu dana zatvora.

Pedofil Nenad Stevanović, koji je zaposlen u Rudniku olova i cinka “Grot” u Krivoj Feji, saslušan je 18. novembra. Oštećena učenica sredinom decembra saslušana je u posebnoj prostoriji Višeg suda sa video linkom.

Nenad Stevanović Roki ima pravo žalbe na presudu. Službenici Policijske uprave u Vranju uhapsili su napasnika 8. oktobra 2016.godine. Lišavanju slobode pedofila prethodila je kolumna na portalu nedeljnika “Vranjske”.

U prometnoj Partizanskoj ulici u Vranju snimljen je stariji muškarac pred đacima i prolaznicima kako ljubi devojčicu. Manijak je na saslušanju rekao da je zaljubljen u maloletnicu i da mu je ljubav uzvraćena.

Zabranjena ljubavna veza između Nenada Stevanovića i devojčice N.S.traje od jula 2016. godine, o čemu su znali roditelji, školska uprava, Centar za socijalni rad., policija i organi pravosuđa.

Zbog osetljivog slučaja i zaštite maloletnice, iz glavnog pretresa i izricanja presude isključena je javnost.Optuženi pedofil Nenad Stevanović u pritvoru je bio od od 8.oktobra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAVRŠENO SUĐENJE PEDOFILU IZ KRIVE FEJE: Za obljubu devojčice godinu i po dana robije

Izvor: Kurir, 26.Jan.2017

...To je prvostepena presuda, tako da i Stefanocvić i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu na presudu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.