SDPS odneo pomoć Miloševićima

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDPS odneo pomoć Miloševićima

VRANJE – Članovi i simpatizeri Socijal demokratske partije iz Vranja  ulepšali su predstojeće praznike šestočlanoj porodici Milošević iz Vranja.

Prikupili su pomoć u hrani, odeći i sredstvima za higijenu i donirali porodicu koja živi od skromnih prihoda koje zaradi glava kuće i dečijeg ddatka

Četvoro mališana su ipak najradosnije prihvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << novogodišnje paketiće i poput svih mališana, radoznalo zavirili u poklone.

Iz ove stranke kažu da se veliki broj članova odazvao  i da im je zadovoljstvo što su jednoj socijalno ugroženoj porodici ulepšali praznike.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.