ŠAF ponovo dominira: Nagrade u Beogradu, poziv za Španiju

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2022, 13:56

ŠAF ponovo dominira: Nagrade u Beogradu, poziv za Španiju

Škola animiranog filma (ŠAF) Vranje se i ove godine sa festivala KIDIKEM iz Beograda vraća sa nagradama. Na 7. festivalu dečijeg video klipa KIDIKEM u Beogradu na temu ,,Izvan granica", vranjski ,,ŠAF" je osvojio nagradu za animirani film ,,Šoljice"   U Vranje stižu i dve posebne nagrade festivala: ŠAF-u za animirani film ,,Komarci" i Danilu Ćurčiji za film "Vuna".    Pored osvojenih nagrada, tu dobrim vestima za vranjske animatore nije kraj.   Naime, stigao je i poziv za učešće na 9. Međunarodnom festivalu omladinskog filma ,,Plasencia Encorto" u Španiji.   Na ovoj smotri je film ,,Zub Zuu" polaznika ŠAF-a Vranje, uvršten u zvaničnu konkurenciju. ...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjski animatori nagrađeni u Beogradu, pozvani i na festival u Španiji

Izvor: Danas, 08.Mar.2022

Škola animiranog filma (ŠAF) iz Vranja osvojila je nagradu na 7. Festivalu dečjeg video-klipa KIDIKEM u Beogradu. Vranjski animatori osvojili su nagradu za animirani film "Šoljice", a tema je bila "Izvan granica".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.