Rukovodstvo grada uputilo slavsku čestitku

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukovodstvo grada uputilo slavsku čestitku

VRANJE -  Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa saradnicima uputio je danas čestitku sugrađanima koji Aranđelovdan slave kao svoju krsnu slavu. „Provedite današnji veliki praznik, dan Svetog Arhangela Mihaila, u miru, blagostanju i porodičnoj sreći“, navodi se u čestitki. Aranđelovdan, u crkvenom kаlendаru upisаn crvenim slovom, uvek se obeležаvа 21. novembrа po novom kаlendаru, spomen je nа jednog od аnđelа koji su se, premа predаnju, sа vojskom svih аnđelа suprotstаvili silаmа zlа.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

I poslanik Dragan Nikolić čestitao slavu

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013

VRANJE – U ime  gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju narodni poslanik Dragan Nikolić čestitao je vernicima koji danas slave Arađelovdan. „Srpskoj pravoslavnoj crkvi, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vernicima u Pčinjskom okrugu čestitam slavu i želim da u miru...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.