Rukometaši dočekuju Žitorađu

Izvor: OkRadio.rs, 27.Nov.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši dočekuju Žitorađu

Rukometaši Vranja 1957 u 10. kolu Prve lige Srbije - grupa Istok dočekuju ekipu Žitorađe. U istom rangu takmičenja BSK Heba iz Bujanovca u gostima igra sa ORK Bor.   Vranjanci su ove sezone ostvarili impresivne rezultate pobedivši u svih devet utakmica.   RK Vranje je lider na tabeli sa maksimalnih 18 bodova, dok je Žitorađa na 9. mestu od ukupno 12 timova.   BSK Heba je na sedmoj poziciji, dok su Borani četvrti.   Obe utakmice se igraju u subotu od 19 časova.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

RUKOMET: Bor – BSK Heba u subotu

Izvor: Bor030.net, 27.Nov.2015

Rukometaši Bora u okviru 10. kola Prve lige “Istok” dočekuju RK “BSK Heba” iz Bujanovca...ORK Bor će utakmicu 10. kola Prve lige “Istok” igrati pred domaćom publikom. Borani će ugostiti ekipu RK “BSK Heba” iz Bujanovca, koja se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa sedam bodova...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.