Rukometaši Vranja se duplom pobedom vratili u ARKUS ligu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2023, 11:08

Rukometaši Vranja se duplom pobedom vratili u ARKUS ligu

Pobedom i u drugoj utakmici finala plej-ofa Super B lige Istok - Zapad, rukometaši Vranja 1957 plasirali su se u ARKUS ligu, najelitniji srpski rukometni rang.

Nakon pobede u prvom meču u Vrnjačkoj Banji (27:26), Vranjanci su ovog puta kao domaćini ponovo savladali ekipu Goč Merkura sa 29:23 i tako su se nakon više od jedne decenije, vratili među najbolje rukometne ekipe u zemlji.

Najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u domaćoj ekipi bili su Mujić sa 7 i Pavlović sa 6 golova, a meć je odlučen u drugom poluvremenu kada su Vranjanci došli do prednosti nakon ujednačene igre u prvom delu susreta.

Inače, u regularnom delu prvenstva ekipa iz Vranja izgubila je obe utakmice protiv tima iz Vrnjačke Banje, ali su u odlučujućim mečevima pokazali dobru igru i zasluženo došli do velikog uspeha.

Podsetimo, jug Srbije je ove sezone imao dva predstavnika u ARKUS ligi, leskovačka Dubočica stigla je do istorijskog 5. mesta, dok je Topličanin sezonu završio na pretposlednjem mestu i tako ispao iz lige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.