Rukometaši Vranja na korak od plasmana u ARKUS ligu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2023, 12:50

Rukometaši Vranja na korak od plasmana u ARKUS ligu

Pobedom nad ekipom Goč Merkura (27:26), u prvoj utakmici finala plej-ofa Super B lige Istok - Zapad, rukometaši Vranja 1957 došli su na korak od plasmana u ARKUS ligu.

Iako je ekipa koja je zauzela mesto Novog Pazara u Super B ligi važila za favorita, pogotovo u Vrnjačkoj Banji gde ne znaju za poraz, izabranici Aleksandra Radosavljevića u neizvesnoj završnici stigli su do vođstva od 1:0 u seriji. Vranjanci prvi koji su ove sezone slavili u Vrnjačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Banji; foto: Super B liga

Goč Merkur je na poluvremenu vodio sa 14:12, ali je ekipa sa juga u drugom delu pokazala da spoj mladosti i iskustva daje rezultat, pa su u neizvesnoj završnici, zahvaljujući odbranjenom sedmercu Španjevića i golom Anisijevića došli do velike pobede (27:26).

Priliku da posle više od jedne decenije vrate među najbolje rukometne ekipe u zemlji Vranjanci će imati u subotu, 3. juna, od 19 sati kada će u Sportskoj hali ugostiti tim iz Vrnjačke Banje.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Vrnjačka Banja

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.