Izvor: JUGpress.com, 07.Mar.2024, 20:03

Rukomet: Pančevci u Vranju favoriti na papiru

VRANJE

RK Vranje 1957 u 19. kolu Super lige na svom parketu igra sa Dinamom iz Pančeva, ekipom koja zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa 25 bodova, dok su domaći rukometaši na pretposlednjem 11. mestu sa osam osvojenih bodova.

U vranjskom rukometnom klubu tvrde da su bez obzira na trenutno stanje na tabeli, Pančevci favoriti na papiru i da nedavno pristigla pojačanja u Vranje 1957 obećavaju povoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rezultat u meču sa Dinamom.

U RK Vranje 1957 su ohrabreni nakon pobede protiv Jugovića iz Kaća u prošlom 18. kolu, uz konstataciju da su novajlije Čelica, Praštalo i Milovanović podigli kvalitet ekipe i najavljuju bolje dane vranjskog rukomete i veće izglede da se sačuva superligaški status.

Vranjski rukometaši svesni značaja utakmice sa Pančevcima, pozivaju ljubitelje ovog sporta da u što većem broju dođu na ovaj susret i pomognu ekipi da zabeleži pobedu i na tabeli prestigne Ub koji ima bod više, a u ovom kolu je domaćin beogradskom Partizanu, trećeplasiranoj ekipi na tabeli Super lige.

Utakmica između Vranja 1957 i Dinama na programu je u petak osmog marta u velikoj dvorani Sportske hale u 19 sati. (kraj) SK/MS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.