Izvor: JUGpress.com, 29.Jan.2020, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ršumović u druženju sa decom

VRANJE

Poznati dečji pesnik Ljubivoje Ršumović u okviru obeležavanja Dana grada gostovao je u Vranju i družio se sa mališanima iz vrtića i učenicima škola u ovom gradu.

U Pozorištu „Bora Stanković“ razgovarao je o Svetom Savi i svakodnevnim stvarima vezanim za njihov uzrast. Čitao im svoje stihove, a deca su spontano, postavljala i odgovarala na njegova pitanja.

Ršumović je pisac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za sve uzraste i generacije.

Napisao je 15 hiljada pesama. Uskoro treba da izađe nova, treća po redu knjiga „Fazoni i fore“. Ceo život posvetio je deci i ljubavi prema njima.

„Osećam se kao ljubimac dece. Deca pored mame i tate, vaspitača, učitelja, moraju da imaju nekoga iz ove profesije, da ga vole. Ja znam da ta neka moja slava potiče od toga što sam dugo radio na televiziji. To ostaje“, kaže Ršumović.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dan grada: Podeljene nagrade učesnicima LITERARNOG KONKURSA

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jan.2020, 11:58

U nastavku obeležavanja Dana grada u sali Pozorišta "Bora Stanković“ održana je svečanost na kojoj su dodeljene nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola, učesnicima literarnog konkursa "Vranje, grad u kome stanuje sećanje na borbena srca“. Najboljima su podeljene diplome i...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.