Rikardinjo maler

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardinjo maler

Povreda posle samo 10 minuta igre protiv vranjskog Dinama

Došao je nespreman, izgubio mesto u startnih 11, a sada će morati da se nosi sa još jednim problemom. Zvezdin Brazilac Rikardinjo povredio se u ranoj fazi Kup utakmice sa Dinamom iz Vranja zbog čega je već u desetom minutu bio prinuđen da mesto ustupi Nenadu Milijašu.

Izmena u tako ranoj fazi nikad ne sluti na dobro, mada navijači još mogu da se nadaju da je Vladan Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz predostrožnosti izveo Rikardinja iz igre. Nažalost, nije izgledalo tako, ali još je rano pričati o tome da li i kolika pauza čeka Brazilca od koga se tek očekuje da pokaže da je igrač za crveno-bele.

Ova povreda neće pomoći...

(FOTO: Star Spot)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.