Rezervisti Radničkog savladali Dinamo u prijateljskom meču

Izvor: OkRadio.rs, 23.Mar.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervisti Radničkog savladali Dinamo u prijateljskom meču

Fudbaleri Radničkog i Dinama iz Vranja iskoristili su prvenstvenu pauzu da odigraju novu prijateljsku proveru. Trener Radničkog Nenad Lalatović priliku je dao igračima sa manjom minutažom dok je Dinamo igrao u punom sastavu, navodi Hot sport.   Radnički je slavio sa 2:1, golove za Nišlije postigao je Nikola Čumić, a za Dinamo se u strelce upisao Marko Đurišić.   Dinamo je poveo u 21. minutu iz slobodnog udarca koji je izveo Marko Đurišić, lopta je ušla u donji levi ugao gola Milorada Kojića.    U nastavku meča inicijativu je preuzeo Radnički, viđeno je nekoliko udaraca, prvo je Petar Petrović raspalio po lopti, a potom i Slađan...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezervisti Radničkog savladali Dinamo na "Čairu"

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2019

U prijateljskom susretu na stadionu "Čair" rezervni sastav niškog Radničkog savladao je sa 2:1 (0:1) vranjski Dinamo koji je nastupao sa najjačim timom. Poveli su Vranjanci u 21. minutu golom Đurišića, a pobedu domaćinu je doneo Čumić golovima u 79. i 82. minutu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.