Remi i poraz južnjaka u 7. kolu Prve lige

Izvor: JužneVesti.com, 05.Sep.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi i poraz južnjaka u 7. kolu Prve lige

Već 4 kola fudbaleri Dinama iz Vranja ne znaju za pobedu u Prvoj ligi, ovog puta remizirali su na gostovanju u Beogradu sa ekipom Žarkova (0:0). Bez bodova sa gostovanja vratili su se Piroćanci koji su minimalnim rezultatom poraženi u Lazarevcu od ekipe Kolubare.

Vranjski Dinamo igra u serijama - najpre 3 pobede, pa 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poraza i sada 2 remija zaredom. Već 4. kola Vranjanci ne znaju za pobedu, a u ravnopravnoj igri u Beogradu bez mnogo šansi, nijedna ekipa nije uspela da postigne gol.

Južnjaci će se opet žaliti na suđenje zbog diskutabilne odluke sudije u 2. poluvremenu kada posle gužve u šesnaestercu nije dosudio penal za goste.

Radnički iz Pirota nije uspeo da nastavi niz od 2 pobede, poraženi su na gostovanju u Lazarevcu posle ravnopravne borbe.

Lazarevčani su bili bolji u prvom poluvremenu, ali nisu materijalizovalu veći posed lopte. Do vođstva su stigli golom Jovanovića u 56. minutu, a minimalnu prednost sačuvali su do kraja susreta i pored bolje igre Piroćanaca koji su tek nakon primljenog gola zaigrali ofanzivnije.

Nakon 7. kola Dinamo i Radnički imaju po 11 bodova, ali zbog bolje gol razlike Vranjanci zauzimaju 4. mesto, dok se Piroćanci nalaze na 6. poziciji.

U narednom kolu u Pirotu gostuje ekipa Budućnosti iz Dobanovca, dok Vranjanci dočekuju ekipu Trajala iz Kruševca.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.