Recko sad i suspendovan i plaća

Izvor: Mondo, 07.Jun.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Recko" sad i suspendovan i plaća

Prvi čovek i šef struke Dinama iz Vranja oštro je kažnjen zbog izjava posle baraža za opstanak u Superligi.

Dragan "Recko" Antić kažnjen je sa 15 meseci zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu, zbog nedokazanih izjava o nameštenim utakmicama i teških optužbi na račun rivalskih klubova i njihovih čelnika.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije mu je u novembru 2018. izrekla identičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << suspenziju, ali ju je drugostepeni organ preinačio u kaznu od dva miliona dinara, pa je Antić nesmetano mogao da vodi ekipu Dinama iz Vranja do kraja sezone.

Ovog puta je vremenskoj kazni odmah pridodata novčana, u iznosu od milion dinara, a "Recko" će opet imati pravo žalbe.

Dinamo je krajem maja ispao iz Superlige nakon dvomeča sa Inđijom (0:3, 2:0).

Antić zbog isključenja u Inđiji nije mogao da vodi ekipu u revanšu, nakon kojeg su njegov pomoćnik Radmilo Jovanović i on optužili Radnik iz Surdulice i porodicu Tončev da su "klali" Dinamo sudijama i "iživljavali se" nad njim cele sezone.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.