Recko bez dlake na jeziku, otkrio kako je golman prodao utakmicu sa Partizanom! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recko bez dlake na jeziku, otkrio kako je golman "prodao utakmicu" sa Partizanom! (video)

Neverovatne stvari ispričao je prvi čovek Dinama iz Vranja u intervjuu "Telegrafu". Jedna od tema bila je utakmica sa Partizanom u Humskoj.

Tri meseca prošla su od gostovanja Dinama iz Vranja u Humskoj, a predsednik poslednjeplasiranog tima Super lige još uvek ne može da preboli "šesticu" u mreži svog kluba.

Odmah nakon utakmice Radmilo Jovanović izgovorio teške reči, a u opširnom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Telegrafu" Dragan Antić je podrobno objasnio kako je golman Uroš Đurić "prodao utakmicu sa Partizanom".

"Ja sam bio u Nemačkoj tada, imao sam neke obaveze koje nisam mogao da propustim. Međutim, neko mi je pre utakmice javio da je 'tamo neko' uložio dosta para na kladionici da Dinamo izgubi utakmicu. Jedino što mi je palo na pamet, ko bi mogao da namesti nešto, jeste golman", počeo je priču Antić.

Problem je navodno nastao zbog toga što je golman Đurić imao probleme sa kamatarima.

"Mi nismo imali tada drugog golmana i morao je da brani i odmah smo mu skrenuli pažnju da slučajno ne napravi nešto. Ali, on je imao finansijskih problema. Zadužio se mnogo, od kamatara je uzimao pare. Onda su mi i drugovi javili ko je igrao, ko ga je zvao. Sve sam saznao", tvrdi Antić.

Dinamo je zbog dešavanja na utakmici sa Partizanom podneo krivičnu prijavu Javnom tužilaštvu i policiji, a videćemo da li će Dragan Antić svoja saznanja o "prodatoj utakmici" izneti pred istražnim organima.

"Sve smo kao klub uradili da se zaštitimo, ali jednostavno šta ja kao predsednik i teren mogu kada igraču neko da pare da proda utakmicu. Šta mogu? Ali mi nismo to mogli da sprečimo, jer nismo imali drugog golmana. On je obećao da nas neće prodati, ali videli ste šta je uradio. Sigurno su mi i ti kamatari pretili. Takvi ne praštaju, a golman se mnogo zadužio", poručuje Antić.

Mnogi čitavu priču o "prodatoj utakmici" vide kao Antićev pokušaj da umanji značaj Partizanove pobede jer nije u dobrim odnosima sa crno-belima.

"Ja nemam nikakav problem sa Partizanom, jedino je Željko Pantić bolestan čovek. On mora malo da ide na psihijatriju da ga pregledaju, evo ovde u Toponicu u Nišu. Pazite, on je jedini čovek kog su isterali iz Jehovinih svedoka. Ja ne znam šta čovek priča. Mi nismo ničija filijala", poručuje Recko.

Antić tvrdi da je Partizan u drugom kolu "pobedio na silu" i da mu to ne treba kao velikom klubu. Tvrdi da ima kumove partizanovce i da je veliki prijatelj sa Sašom Ćurčićem i vođom navijača Milošem Radisavljevićem Kimijem.

"Zvezdu sigurno volim više, ali i Partizan volim kada igra protiv stranih klubova. Šta ja imam od toga da mrzim Partizan? I kada me pobede sa 5:0, ja ću im čestitati. Ali, da li je moguće da Zvezdi i Partizanu sudije treba da pomažu. Pa, to je bruka za srpski fudbal. To nikome ne sme da se dešava", zaključio je Antić.

U pomenutom intervjuu prvi čovek Dinama govorio je i o mnogim drugim zanimljivim temama, a kompletan razgovor možete pročitati ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.