Reagovanje Gradskog odbora Demokratske stranke u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 28.Dec.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovanje Gradskog odbora Demokratske stranke u Vranju

VRANJE

Povodom današnjih dešavanja u Skupštini grada Vranja, Demokratska stranka oglasila se saopštenjem.

“Odbornici Demokratske stranke u Vranju danas su demonstrativno napustili sednicu Skupštine grada jer je vladajuća većina demonstrirala silu koja staje iznad zakona i ukida demokratiju.

Odbornički mandat odlukom Gradske izborne komisije vraćen je Igoru Andonovu, u skladu sa Zakonom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << o lokalnim izborima. Međutim, nije dobio većinu glasova odbornika za to. Paradoks je da je odluku obrazložio Miroslav Nešić, predsednik verifikacione komisije i zamenik šefa odborničke grupe SNS-a, naglasio da je tako po Zakonu i pozvao odbornike da ga podrže, a onda odbio da glasa za svoj predlog, kao i ostali odbornici iz njegove stranke, SPS i JS.

U atmosferi diktature i tiranije većine, Demokratska stranka neće učestvovati. Ne radi se o pojedincu, on čak i nije iz naše stranke, radi se o pravu svakog građanina na pravdu, poštovanje zakona i demokratiju. U parodiji demokratije mi nećemo učestvovati”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora DS u Vranju

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.