Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2022, 21:19

Raste broj obolelih od korone 

VRANJE-VLADIČIN HAN-BOSILEGRAD-BUJANOVAC-TRGOVIŠTE-PREŠEVO

U poslednja 24 sata zaražene su još 73 osobe iz Vranja, što je za 17 lica više nego kod prethodnog preseka.

Surdulica ima 21 nov slučaj infekcije, Vladičin Han 16,  Bosilegrad 14, Bujanovac 11, Trgovište šest i Preševo je sa jednim novozaraženim, saopštio je Gradski štab za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << situacije.

To su podaci na osnovu 379 testiranih lica sa teritorije Pčinjskog okruga, čiji su rezultati pokazali da su na kovid-19 pozitivne 142 osobe ili za 21 više nego kod prethodnog preseka,

Tokom jučerašnjeg dana u kovid ambulanti ATD obavljena su 162 pregleda. Kod tri pacijenta otkriveno je da imaju upalu pluća.

U Dečjoj kovid ambulanti u Vranju juče su pregledana 23 deteta i evidentirano petoro predškolaraca i školaraca sa virusom korona, podaci su Zdravstvenog centra u tom gradu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Pčinjski okrug ima još 123 novozaražene osoba 

Izvor: JUGpress.com, 19.Avg.2022, 13:58

VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE-BUJANOVAC-PREŠEVO..Na kovid-19 u Pčinjskom okrugu pozitivne su još 123 osobe. Testirano je 346 osoba, a najviše zaraženih je u Vranju. Njih 63 su inficirani virusom...U Surdulici je 21, Vladičinom Hanu 12, Bosilegradu i Trgovištu je po devet...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.