Raspoređena sredstva iz budžeta za televizijske projekte

Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspoređena sredstva iz budžeta za televizijske projekte

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju prihvatili su predlog komisije o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata za proizvodnju medijskih TV sadržaja za 2018. godinu.

Komisija je predložila finasiranje 6 projekata televizija i dva projekta agencija u ukupnoj vrednosti od 13,5 miliona dinara.

I ove godine najviše para dobile su RTV Vranje, 5.650.000 dinara za projekat „20 nedelja dokumentarno-informativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << programa“ i TV Vranjska plus kojoj je pripalo pet miliona dinara sa projekat „Treba da znam“. TV Ritam je iz budžeta dobila 800.000, za projekat „Podsticaj nataliteta u Vranju i briga o reproduktivnom zdravlju“, TV Info puls 700.000 dinara za projekat „Agro magazin“. Televizija Bujanovac će biti finansirana iz budžeta grada Vranja sa 600.000 dinara a naziv projekta koji će realizovati je „Ekopis: Ekološko opismenjavanje – obrazovni program“.

Projekat „Život starih ljudi“ Informativnog press centra Vladičin Han – TV Han biće sufinansiran sa 400.000 dinara.

Grad Vranje će finansijski podržati i dva agencijska TV projekta.

Agencija „Matex SP“ Vranje će dobiti 150.000 dinara za projekat „Putokazi za zdraviji život“, dok će projekat PR agencije „Naissa“ Niš biti podržan sa 200.000 dinara.

Prvi put ove godine bila su raspisana dva javna poziva za sufinansiranje medijskih sadržaja.

Jedan za televivizije, a drugi za radio, inernet portale, štampane medije i novinske agencije.

U 2018. godini iz budžetske kase za informisanje je opredeljeno 17 miliona dinara.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.