Raspisan poziv za prijavu za KARANFIL DEVOJČE

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jul.2023, 11:11

Raspisan poziv za prijavu za KARANFIL DEVOJČE

Vranjska Banja raspisala je poziv za sve punoletne devojke koje žele da učestvuju na takmičenju za izbor najlepše devojke juga Srbije. “Dani karanfila 2023“ biće održani 18. i 19. avgusta. Zainteresovane devojke se mogu prijaviti na sajtu opštine Vranjska Banja www.vranjska-banja.rs Manifestacija postoji od 1963. godine. Ranije je najlepšu devojku odabirala publika. Devojka koja bi sakupila najviše karanfila od publike, dobijala bi titulu “Karanfil devojče”. Danas najlepšu devojku bira stručni žiri.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

“Dani karanfila 2023.” u Vranjskoj banji

Izvor: JUGpress.com, 27.Jul.2023

VRANJE-VRANJSKA BANJA..Vranjska Banja raspisala je poziv za takmičenje za izbor najlepše devojke juga Srbije u okviru..kulturno-turističke manifestacije “Dani karanfila 2023.”, koja će biti održana 18. i 19. avgusta...Manifestacija postoji od 1963. godine, a ranije je najlepšu devojku odabirala...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.