Izvor: JUGpress.com, 29.Dec.2023, 22:26

Raspisan konkurs za dodelu priznanja 31. januar

VRANJE

Komisija za administrativno pravna pitanja, imenovanje i radno pravni status Privremenog organa grada Vranja na sednici održanoj danas raspisala je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu priznanja za Dan grada-31.januar Dan oslobođenja Vranja 1878.godine, saopštili su iz Gradske službe za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Na Dan oslobođenja Vranja dodeliće se „Specijalno javno priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 31. januar“ i  „Javno priznanje 31. Januar“. Ova javna priznanja mogu se dodeliti istom licu samo jedanput.

Predlozi se dostavljaju Privremenom organu grada Vranja – Komisiji za administrativno pravna pitanja, imenovanje i radno pravni status, sa naznakom  ,,Predlog za dodelu javnih priznanja za Dan grada” najkasnije do 15. januara 2024. godine. Uslovi za učestvovanje se mogu videti na sajtu Grada. (kraj) DC/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.