Raspisan Javni konkurs za zakup drvenih montažnih kućica za uličnu novogodišnju prodaju

Izvor: OkRadio.rs, 30.Nov.2023, 10:51

Raspisan Javni konkurs za zakup drvenih montažnih kućica za uličnu novogodišnju prodaju

JU „Turistička organizacija grada Vranja“ raspisala je Javni konkurs radi prikupljanja pisanih prijava za izdavanje montažnih drvenih kućica za potrebe ulične novogodišnje prodaje. Kućice će biti postavljene na gradskom šetalištu u Vranju, u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, na potezu od prodavnice YUMCO do zgrade Poreske uprave filijale u Vranju.   Montažni drveni objekti biće numerisani i obeleženi, a zakupljuju se na period od 11. decembra 2023. do 06. januara 2024. godine. Pravo da se jave na konkurs imaju sva pravna i fizička lica.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Iz Civilne zaštite apeluju na mjere zaštite od olujnog vjetra

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2023

SARAJEVO –Nakon što je Federalni hidrometeorološki zavod izdao "narandžasto upozorenje" za jake i olujne udare vjetra južnog smjera i da se očekuju udari vjetra brzine od 50 do 80 km/h, u vremenskom intervalu od 30. novembra 2023. godine od 21 sat do 2. decembra do 18 sati na području ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.