Izvor: JUGpress.com, 27.Feb.2024, 21:41

Raspisan Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture

VRANJE

Gradsko veće raspisalo je Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2024. godinu. Cilj raspisivanja konkursa je kako navode da se obezbede finansijski uslovi za realizaciju projekata koji doprinose negovanju i razvoju kulturne tradicije, stvaranju novih i savremenih vrednosti i afirmaciji stvaralaca, nosilaca i organizatora, odnosno razvoja sredine u celini.

Sredstva namenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za finansiranje/sufinansiranje projekata u iznosu od 6.000.000,00 dinara obezbeđena su Odlukom o budžetu Grada Vranja za 2024. godinu (Službeni glasnik grada Vranja“, broj: 3/24). Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 50.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 2.000.000,00 dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi (samostalni umetnik, samostalni stručnjak u kulturi, samostalni izvođač kulturnih programa  i samostalni saradnik u kulturi), osim ustanova kulture čiji je osnivač grad Vranje  i koje se finansiraju iz budžeta grada Vranja.

Podnosioci prijava mogu konkurisati sa istim projektom samo za jednu oblast za finansiranje ili sufinansiranje projekta. Svaki projekat istog podnosioca mora biti poslat kao posebna pošiljka.

Rezultati konkursa biće objavljeni na zvaničnom sajtu grada, najkasnije 60 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava na konkurs. Prijava se podnosi na prijemnom obrazcu koji je sastavni deo konkursa i može se preuzeti sa zvaničnog sajta Grada Vranja.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja konkursa  na zvaničnom sajtu grada, zaključno sa 28.03.2024. (kraj)DC/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.