Radionica o modelima pristupa hendikepu

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica o modelima pristupa hendikepu

VRANJE – Udruženje studenata sa hendikepom, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Vranje, organizuje jednodnevnu radionicu na temu osnovnih principa ljudskih prava i razvoja modela pristupa hendikepu. Kancelarija za mlade pozvala je svoje volontere i aktiviste Ovoj poziv je namenjen volonterima i aktivistima Kancelarije za mlade koji se  bave temama koje su od značaja svim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mladim osobama, da uzmu učešće u radionici.

„Ovo je prava prilika da saznate nešto više o problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju osobe sa hendikepom i na koji način ih je moguće prevazići“, kažu iz vranjske Kancelarije za mlade.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.