RACIJA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA: Petorica uhapšena sa pištoljima!

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RACIJA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA: Petorica uhapšena sa pištoljima!

Beogradska policija je danas u kafiću u centru grada uhapsila šest osoba od kojih je oduzela četiri pištolja i revolver.
Oni su uhapšeni u Uskočkoj ulici, oduzeta su im i dva automobila - "audi" i "bmw" a određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati radi dalje kriminalističke obrade, saoipštio je MUP.

Uhapšeni su J. R. (34), G. D. (35), Ž. J. (40), D. Z. (33), B. Đ. (29) i M. C. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << (22), navodi se u saopštenju i dodaje da se oni terete za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 
"Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova radi dalje kriminalističke obrade i utvrđivanja svih relevantnih činjenica, nakon čega će biti privedeni nadležnom javnom tužiocu", naveo je MUP.

PROČITAJTE JOŠ:
TRAGIČAN KRAJ: Telo nestale starlete pronađeno u slupanom "golfu"!
Ispovest golišave profesorke iz Vranja: Nisam znala da...
Uhapšen najveći švercer ljudi na Balkanu
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.