Putevi: Zbog magle smanjena vidljivost na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 08:19

Putevi: Zbog magle smanjena vidljivost na putevima

Zbog pojave magle smanjena je vidljivost na autoputevima u Srbiji, između ostalog na petlji Pojate i petlji Aleksinački rudnici na 100 metara, kao i na petlji Lajkovac - Preljina (kraj izgrađenog AP).

Magle ima na putevima u Zaječaru i okolini gde je smanjena vidljivost od 50 do 100 metara, pa Putevi Srbije savetuju vozačima maksimalni oprez, posebno na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kula - Vrbas, na raskrsnici ulica Industrijska Zona i Vrbaškog puta odloženi su radovi na pojačanom održavanju kolovoza, koji su bili planirani za danas, te neće biti obustave saobraćaja. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o novom terminu izvođenja radova.

Na autoputu E-75 do 4. decembra od 9 do 15 časova planirani su radovi na sanaciji oštećene elastične odbojne ograde, na deonici: petlja Novi Banovci - Batajnica - Beograd - Surčin - Ostružnica - Orlovača i petlja Dobanovci - Beograd - Aerodrom - Zmaj - Autokomanda - Lasta - Bubanj Potok.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci zavisno da li su oštećenja sigurnosne elastične ograde na bankinama ili u srednjom pojasu auto-puta.

Na deonici Svračkovci - Gornji Milanovac - Preljina završeni su radovi na frezovanju i mašinskom krpljenju asfaltnog kolovoza i saobraćaj se odvija normalno.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.00 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju dva sata.

Putevi: Zbog magle smanjena vidljivost na putevima

Zbog magle je smanjena vidljivost na auto-putu u zoni tunela Manajle, upozoravaju Putevi Srbije.

Zbog pojave magle smanjena je vidljivost ispod 100 metara, zbog čega Putevi Srbije savetuje maksimalan oprez pri vožnji, a posebno na deonicama duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na mostovima.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Magla i poledica, pazite

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Beograd -- Vidljivost je od jutros smanjena na 200 metara na području Kragujevca, Negotina, Požege, Kraljeva, Niša i Vranja, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Zbog sumaglice, vlažnih kolovoza i niske temperature AMSS upozorava na opasnost od poledice...Na naplatnim stanicama nema zadržavanja...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.