Putevi Srbije: BITKA ZA ŽIVOT na naplatnoj rampi

Izvor: OkRadio.rs, 04.Okt.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije: BITKA ZA ŽIVOT na naplatnoj rampi

Vranje - Dvoje službenika na naplatnoj rampi spasili su život stranom državljaninu koji je bio u tranzitu na auto-putu Koridora 10, saopštili su „Putevi Srbije“. Kako saopštavaju „Putevi Srbije“, 19. septembra 2019. godine, na naplatnoj stanici „Predejane“, Dalibor Trajković i Jelena Stošić, inkasanti, brzom reakcijom i adekvatnim znanjem za pružanje prve pomoći, spasli su život Yilmaz Mustafi, nemačkom državljaninu turskog porekla koji je doživeo srčani udar.   - Dobijena je bitka za život – stoj u saopštenju „Puteva Srbije“, bez navođenja drugih detalja.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik na naplatnoj rampi Predejane spasio život vozaču iz Nemačke

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2019

Dalibor Trajković, inkasant na naplatnoj stanici u Predejanu, reanimacijom je uspeo da povrati svest muškarcu iz Nemačke koji je doživeo srčani udar. On i njegova koleginica Jelena Stošić, koja je pozvala Hitnu pomoć, uz telefonske savete doktorke Ivane Stanković, uspeli su da povrate svest...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.