Pucali iz vatrenog oružja pa privedeni zbog izazivanja opasnosti

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jan.2024, 10:31

Pucali iz vatrenog oružja pa privedeni zbog izazivanja opasnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca iz okoline Vranja starosti 34 i 31 godinu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti uz korišćenje vatrenog oružja. Oni se sumnjiče da su, u noći između 31. decembra i 1. januara, u okolini Vranja ispalili više metaka i patrona iz vatrenog oružja.   Policija je oduzela oružje od osumnjičenih.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Krivične prijave protiv Vranjanaca koji su Novu godinu proslavljali pucanjem iz vatrenog oružja

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jan.2024

Protiv dvojice muškaraca iz okoline Vranja policija će podneti krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti, a oni se sumnjiče da su u novogodišnjoj noći ispalili više metaka i patrona iz vatrenog oružja...34-godišnji i 31-godišnji muškarac proslavljali su Novu godinu pucnjima iz pištolja,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.