Psihijatrijsko lečenje za ubicu ćerke

Izvor: S media, 08.Okt.2010, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psihijatrijsko lečenje za ubicu ćerke

Sladjanu Stamenkoviću (38), koji je pre sedam godina ubio svoju petogodišnju ćerku Katarinu, Viši sud u Vranju danas je izrekao bezbednosnu meru - psihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi, saopštila je portparolka suda Mirjana Ristić.

Ona je agenciji rekla da presuda nije mogla biti doneta zato štoje prema nalazu veštaka reč o neuračunljivoj osobi. Veštačenje je obavljeno u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici Gornja Toponica, kod Niša, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gde je Stamenković smešten nakon hapšenja.

Portparolka Suda je podsetila da je zahtev za sprovodjenje istrage Višem sudu u Vranju dostavljen 28. septembra 2008. godine, a predlogza izvršenje mere bezbednosti 3. marta prošle godine. Na osnovu toga je doneta i današnja odluka.

Sladjan Stamenković je seksualno zlostavljao, a zatim i ubio svoju ćerku Katarinu u noći izmedju 4. i 5. avgusta 2003.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.