Prvostepena presuda: Zatvor za policijskog inspektora i još jednu osobu zbog NARKOTIKA

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jul.2021, 10:29

Prvostepena presuda: Zatvor za policijskog inspektora i još jednu osobu zbog NARKOTIKA

Viši sud u Vranju doneo je prvostepenu presudu kojom su na po četiri i po godine zatvora osuđeni S.S. iz Vranja i A.B. iz Oslara kod Bujanovca, saopšteno je iz ove pravosudne institucije. Oni su bili optuženi za krivično delo neovlašćena proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.   Prema ranijim saznanjima, S.S. je policijski inspektor koji je uhapšen kada je u njegovoj porodičnoj kući u okolini Preševa pronađena veća količina marihuane.    Presudu je donelo krivično veće Višeg suda kojim je predsedavala sudija Tatjana Mihajlović Jovanović.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Zatvorska kazna za policajca iz Vranja kod koga je pronađen 21 kilogram marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2021

Na kaznu zatvora od 4 i po godine Viši sud u Vranju prvostepeno je osudio 42-godišnjeg policajca iz Vranja u čijoj kući je 2019. godine pronađen 21 kilogram maruhuane. U istom slučaju, saopštavaju iz Suda, na identičnu kaznu osuđen je muškarac iz Bujanovca.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.