Prvog dana Božića u Vranju sve je pod snegom

Izvor: JUGpress.com, 07.Jan.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvog dana Božića u Vranju sve je pod snegom

VRANJE

Sneg u Vranju neprekidno pada više od 24 sata. Intezitet padavina je nakad jači, a nekad slabiji, ali pahulje ne prestaju. Na Božić sve je pod snegom, pa je ovaj najradosniji pravoslavni praznik još lepši.

Snega ima svuda, na krovovima, dvorištima i ulicama. Saobraćajnice prvog prioriteta se čiste, ali padavine ih brzo prekriju, pa valja biti oprezan. U gradu visina snežnog pokrivača je preko 23 centimetara, a u brdsko planinskim predelima 30. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Na Vlasini, biseru juga Srbije, snega ima oko pola metra.

Temperatura u Vranju je celog dana u minusu. Bila je šest stepeni ispod nule, a u večernjim satima rapidno pada i već je dostigla minus osam.

Ovakve snežne padavine za Božić su bile i pre dve godine.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.