Prvi decembarski sneg na jugu pao u Svrljigu, u ostalim gradovima kiša

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2020, 22:42

Prvi decembarski sneg na jugu pao u Svrljigu, u ostalim gradovima kiša

Svrljig se zabeleo od večeras, a zbog ugaženog snega na putevima potreban je oprez u vožnji. Kako javljaju novinari Južnih vesti, u Nišu, Pirotu, Vranju i Leskovcu nema snežnih padavina, ima slabe kiše, ali ne i problema u saobraćaju.

Oprez zbog snega na prevoju Gramada; foto: I.K.Na putu Niš - Svrljig ima ugaženog snega, a vozači za Južne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vesti kažu da je poseban oprez potreban na prevoju Gramada gde se sneg ledi na kolovozu, ali da je slična situacija i preko Tresibabe, na potezu od Svrljiga ka Knjaževcu.

Ugaženog snega koji se zadržava na kolovozu ima i na putu ka Staroj planini preko Svrljiga, pa se i na toj deonici savetuje oprez u saobraćaju.

Snegu koji je zabeleo svrljiški kraj obradovao se i narodni poslanik iz Svrljiga Milija Miletić koji je na svom Fejsbuk nalogu podelio snimak iz svog rodnog sela kod Svrljiga.

U Nišu ceo dan pada kiša, koja je u toku večeri oslabila, a slično vreme je i u Pirotu, Leskovcu i Vranju, te su u ovim gradovima mokri kolovozi, javljaju reporteri Južnih vesti sa terena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.