Prva liga Srbije: OFK zvanično ispao! U Vranju dva crvena kartona i gol za pobedu u nadoknadi vremena

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga Srbije: OFK zvanično ispao! U Vranju dva crvena kartona i gol za pobedu u nadoknadi vremena

Mačva i Zemun sigurni pred svojim navijačima

Apsolutna dominacija domaćih ekipa. I apsolutna propast OFK Beograda. Svi timovi koji su u 25. kolu Prve lige Srbije igrali na svom terenu upisali su po tri boda, Mačva i Zemun su nastavili trku za plasmanu u viši rang, dok su se u Srpsku ligu strmoglavili Romantičari, koji su posle lanjskog ispadanja iz Superlige, doživeli još jedan debakl.

Danas ih je u Šapcu, prema očekivanju, tukao lider na tabeli. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je lakih i ubedljivih 3:0 za Mačvu koja se posle dva vezana remija za još tri koraka primakla promociji. A u niži stepen takmičenja gurnula nekada priznati klub sa Stare Karaburbe, koji od ove srede i zvanično ne može da se spase. Čak i da dobije sve mečeve do kraja. A ČSK Pivara ne osvoji ni bod. Ne bi vredelo, jer sastav iz Čelareva ima bolji međusobni skor.

Očekivan trijumf zabeležio je i Zemun. Bila je to osma vezana pobeda Gornjovarošana, na taj način su ostali na drugom mestu.

Do kraja prvenstva će „kuvati“ u borbi za opstanak. OFK Beograd je već srpskoligaš, a realno pet ekipa iznad njega gleda kako da se nađe iznad crte (još tri ispadaju). Takvih briga nemaju igrači Dinama iz Vranja, međutim, pomučili su se da savladaju Jagodinu (2:1). Ćurani su vodili na jugu Srbije, domaćin poravnao pred odlazak na odmor, da bi u 52. i 83. minutu gosti dobili dva crvena kartona, pa je tu prednost ekipa Dragana Antića pretvorila u trijumf u nadoknadi vremena.

PRVA LIGA SRBIJE, 25. KOLO

Bežanija - Budućnost 1:0 (1:0)

Dinamo Vranje - Jagodina 2:1 (1:1)

Kolubara - Inđija 1:0 (0:0)

Proleter Novi Sad - Borča 2:0 (1:0)

Radnilčki Pirot - OFK Odžaci 2:0 (2:0)

Mačva - OFK Beograd 3:0 (2:0)

Zemun - ČSK Pivara 1:0 (1:0)

19.00 Sloboda - Sinđelić

TABELA:

SLEDEĆE KOLO:

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sunovrat velikana - OFK Beograd ispao iz Prve lige!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2017

Pet kola pre kraja takmičenja u Prvoj ligi Srbije OFK Beograd je izgubio i teoretske šanse da opstane. 'Romantičare' od naredne sezone pratimo u Srpskoj ligi Beograd...Veliki sunovrat doživeo je fudbalski klub OFK Beograd za manje od godinu dana pošto je odmah nakon ispadanja iz Superlige usledila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.