Izvor: JUGpress.com, 11.Okt.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest bivših radnika fabrike koja je otišla u stečaj

VRANJE

Oko 300 nekadašnjih radnika fabrike Koštana iz Vranja koja je otišla u stečaj 2003. godine, mogu se nadati jednokratnoj  novčanoj pomoći.

To je na protestu radnika, u petak, ispred gradske kuće, saopštio Slađan Ristić, predsednik Inicijativnog odbora radnika ove fabrike.

„Ministar finansija je potpisao i novac je obezbeđen. Čekaćemo do 9. novembra, kada ćemo ponovo organizovati miran protest“, rekao je Ristić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
On je okupljenim radnicima obećao da će lično predati pismo sa zahtevima predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i poručio onim svojim kolegama koji se nisu upisali da to što pre učine kod  advokata Jovana Aleksića.

„Vrhovni kasacioni sud nas je odbio, žalba kod Ustavnog suda je na čekanju već 18 meseci, pisali smo i Vučiću, ali ćemo mu predati to naše pismo 21. oktobra u Vranju, jer drugog predsednika države nemamo“, zaključio je Ristić.

Ovoj njihovoj borbi kako je Ristić rekao mnogo su pomogli gradonačelnik Slobodan Milenković i narodni poslanik Slaviša Bulatović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.