Prošlo godinu dana od ubistva Jugeta, ubica još uvek nepoznat

Izvor: juGmedia, 02.Okt.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošlo godinu dana od ubistva Jugeta, ubica još uvek nepoznat

Ni godinu dana posle ubistva Jugoslava Cvetanovića (31) u centru Vranja, počinilac ovog dela još uvek nije pronađen, piše OK Radio.

Više javno tužilaštvo u Vranju  je 2. oktobra 2017. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv N.N. lica.

Tužilaštvo je i preduzelo određene dokazne radnje i to saslušanje svedoka, potrebna veštačenja i kao rukovodioci postupka naložili PU >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vranje da  preduzmu potrebne mere da se otkrije učinilac krivičnog dela i otkriju i obezbede tragovi i predmeti, koji mogu poslužiti kao dokaz”, navode iz VJT.

Jugoslav Cvetanović Juge, brat  Saše Cvetanovića (38), osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, ubijen je u noći između 26. i 27. septembra proše godine, u strogom centru Vranja na ulazu u haustor zgrade “Lepa Brena”. Juge je sa više hitaca izrešetan u leđa.

CRNA KNJIGA Ovo su sva svirepa ubistva na jugu Srbije, mnoga su još uvek nerazjašnjena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.