Izvor: JUGpress.com, 21.Nov.2022, 22:56

Pronađeno telo žene čiji je nestanak prijavljen pre mesec dana

VRANJE

Na području Poljanice pronađeno je telo nestale žene za kojom se traga od 22. oktobra, potvrđeno je JUGpressu u Višem javnom tužilaštvu i Policijskoj upravi Vranje.

Reč je o Smilji Janjić, staroj 66 godina iz Kruševe Glave.

Policija je po nalogu tužilaštva izvršila uviđaj, zajedno sa mrtvozornikom. Kontaktirana je porodica i niko ne izražava neku sumnju u pogledu uzroka smrti.

„Za sada nemamo indicije da je žena umrla >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << usled posledica nekog dela“, navode u VJT u Vranju.

Nezvanično saznajemo da je beživotno telo žene pronađeno na nepristupačnom terenu, četiri kilometra od kuće u ataru sela Gradnja na području Poljanice.

Slučaj je prijavljen policiji čija je ekipa izašla na lice mesta. Leš je primetila žena koja se vraćala sa slave iz Solačke Sene.

Podsećamo da je 22. oktobra, policiji prijavljen nestanak žene sa ovog područja. Ona je tog dana, oko 18 sati,  krenula da vrati krave iz livade poznatije kao „Šarena njiva“ i od tada joj se gubi svaki trag.

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Nađeno telo žene koja je nestala pre mesec dana na području Poljanice

Izvor: Danas, 22.Nov.2022, 01:06

Na području Poljanice pronađeno je telo nestale žene za kojom se traga od 22. oktobra, potvrđeno je JUGpressu u Višem javnom tužilaštvu i Policijskoj upravi Vranje, a reč je o šezdesetšestogodišnjoj Smilji Janjić iz Kruševe Glave.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.