Pronađeno beživotno telo muškarca u selu kod Vranjske Banje, nezvanični uzrok smrti je smrzavanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno beživotno telo muškarca u selu kod Vranjske Banje, nezvanični uzrok smrti je smrzavanje

U selu Izumno kod Vranjske Banje pronađeno je beživotno telo muškarca (55) iz tog sela, a prema nezvaničnim informacijama preminuo je od posledica smrzavanja, rečeno je danas agenciji Beta u Policijskoj upravi u Vranju.

Posle obavljenog uviđaja utvrđeno je da nije bilo znakova nasilne smrti, slučaj su policiji prijavili meštani.

Muškarac je živeo sam su selu koje se nalazi u brdima iznad Vranjske Banje, a postoji mogućnost da je prošlo i nekoliko dana pre nego što je pronađen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pronađeno telo muškarca, nova žrtva smrzavanja?

Izvor: B92, 10.Jan.2019

U selu Izumno kod Vranjske Banje pronađeno je beživotno telo muškarca (55) iz tog sela...Prema nezvaničnim informacijama, preminuo je od posledica smrzavanja, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Vranju...Posle obavljenog uviđaja utvrđeno je da nije bilo znakova nasilne smrti, slučaj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.