Pronađena dvojica muškaraca koja su podmetnula požar u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2024, 14:49

Pronađena dvojica muškaraca koja su podmetnula požar u Vranju

Zbog sumnje da je prošle nedelje najpre polomio staklo na prozoru vulkanizerske radnje u Vranje, a potom ubacio ubacio zapaljivu tečnost i zapalio lokal, uhapšen je 41-godišnjak iz ovog grada, kao i 40-godišnji muškarac koji je bio sa njim.

Kako saopštavaju iz policije, protiv dvojice muškaraca biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je 11. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << februara četrdesetjednogodišnjak, sa kojim je u društvu bio i četrdesetogodišnji muškarac, najpre polomio staklo na prozoru jedne vulkanizerske radnje u Vranju, a potom ubacio zapaljivu tečnost i zapalio unutrašnjost lokala - navode iz policije.

U požaru koji je ubrzo ugašen nije bilo povređenih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.