Pronađen leš u Moravi

Izvor: OkRadio.rs, 14.Mar.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš u Moravi

Vranje - Policija je pronašla beživotno telo B.R. (80) iz Mazaraća koji je nestao pre nedelju dana. Telo je pronađeno u koritu Južne Morave, nedaleko od sela. Prema navodima policije, na lešu nije bilo tragova nasilja. Pretpostavlja se da se starac utopio, nakon što je u toku noći prošle nedelje neopaženo izašao iz kuće i nestao. Prema priči komšija B.R. je i ranije imao običaj od ode od kuće, ali se brzo vraćao.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČAN PRIZOR KOD VRANJA: Starac (80) nestao pre nedelju dana, pa se utopio u Moravi

Izvor: Kurir, 14.Mar.2017

...Prema navodima policije na telu nesrećnog starca nema tragova nasilne smrti Kako se nezvanično saznaje uzrok smrti BR (80) je utopljenje..Osamdesetogodišnji starac se utopio u Južnoj Moravi BR (80) iz sela Mazarać kod Vranja nestao je u noći između utorka i srede prošle nedelje..Porodica je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.