Pronađen dečak koji je nestao kod Vranja

Izvor: RTS, 09.Okt.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen dečak koji je nestao kod Vranja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Vukašinom Anđelkovićem (2008) iz sela Koćura, kod Vranja, čiji je nestanak danas prijavljen policiji.
Dečak je poslednji put viđen sinoć kada se od svoje kuće uputio u komšiluk, saopštio je MUP.

Vukašin je visok oko 135 centimetara, ima smeđu kosu. Na sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je, u trenutku nestanka, imao farmerke plave boje, braon čizme i duksericu bledoplave boje.
Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane koji imaju informacije o ovom dečaku da se jave dežurnoj službi Policijske uprave u Vranju na telefon 017/401-585 ili najbližoj policijskoj stanici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Pronađen nestali dečak iz okoline Vranja

Izvor: B92, 09.Okt.2016

Dečak V.A. (2008) iz sela Koćura, kod Vranja, čiji je nestanak u nedelju prijavljen policiji, pronađen je u selu Novi Glog nedaleko od sela Koćura...Policijski službenici su mališana prevezli u Zdravsteni centar u Vranju radi obavljanja medicinskih pregleda.

Nastavak na B92...

NESTAO DEČAK KOD VRANJA: Poslednji put viđen u subotu uveče

Izvor: Kurir, 09.Okt.2016

...U saopštenju MUP se navodi da je dečak poslednji put viđen u subotu uveče kada se od svoje kuće uputio u komšilukVukašin Anđelković visok je oko 135 centimetara, ima smeđu kosu..Na sebi je, u trenutku nestanka, imao farmerke plave boje, braon čizme i duksericu bledo plave boje..Ministarstvo...

Nastavak na Kurir...

Nestao dečak iz Koćure kod Vranja

Izvor: BujanovackiGlas.info, 09.Okt.2016

Vukašin Anđelković visok je oko 135 centimetara, ima smeđu kosu. Na sebi je, u trenutku nestanka, imao farmerke plave boje, braon čizme i duksericu bledo plave boje Vranje, Bujanovac, 9. oktobar 2016.- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Vukašinom Anđelkovićem (2008)...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Nestao dečak

Izvor: JUGpress.com, 09.Okt.2016

VRANJE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Vukašinom Anđelkovićem (2008) iz sela Koćura, kod Vranja, čiji je nestanak danas prijaljen policiji...Dečak je poslednji put viđen sinoć kada se od svoje kuće uputio u komšiluk, navodi policija...Vukašin Anđelković...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.