Prodaja cveća i suvenira

Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja cveća i suvenira

VRANJE

Na šetalištu u Vranju postavljene su tipske tezge za prodaju cveća i suvenira povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena,

Tezge su postavljene još 1. marta ali su do danas uglavnom bile prazne. Zakupci su u obavezi da kvadratni  metar u centru grada plaćaju 170 dinara, odluka je Gradskog veća.

Portparol Gradskog veća, Zorice Jović kaže da korisnici tezgi na njima neće moći  da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prodaju tekstilne proizvode, već samo cveće i suvenire.

Tezge će biti postavljene do 8. marta, samo u gornjem delu gradskog šetališta, na potezu od prodavnice „Jumka“ do zgrade Poreske uprave.

U ponedeljak na njima nije se moglo videti prirodno cveće. Već danas na nekim tezgama ili pored njih prodavci su nudili razno cveće u saksijama po ceni od 100 do 300 dinara. Za sada rezanog cveća  nema.

 Ponuda nije loša i prodaja je solidna, ali tek 7. marta i na sam dan praznika prodavci očekuju dobar pazar.

Ima i raznih suvenira, ali kupci još uvek samo obilaze tezge i merkaju šta bi to mogli da kupe i poklone za Dan žena.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.