Priznanje za preduzeće “HIV” iz Vranja

Izvor: juGmedia, 15.Apr.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje za preduzeće “HIV” iz Vranja

VRANJE – Hemijska industrija AD ,,HIV“ iz Vranja, dobila je Priznanje Regionalne privredne komore Leskovac za postignute rezultate u proizvodnji, korišćenju kapaciteta i proizvodnih resursa u unapređenju tehnologije, organizacije rada i poslovanja.

Tim povodom, gradonačelnik Vranja, Zoran Antić, posetio je danas ovo preduzeće i obišao proizvodne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pogone.

„U teškim uslovima za poslovanje, u prethodnoj godini ovo preduzeće je postiglo značajne rezultate i ja vam na tome čestitam“, rekao je Antić u razgovoru sa radnicima. AD ,,HIV“.

Deo razgovora između gradonačelnika Antića i direktora AD ,,HIV“ bio je i projekat otvorenih bazena u Vranjskoj Banji.

Većinski vlasnik ovog preduzeća je fabrika ,,KENDE“ iz Italije, koja se bavi proizvodnjom donjih delova za obućarsku industriju, proizvodnjom lepila za istu, proizvodnjom kalupa za đonove, kao i kartonske ambalaže.

Preduzeće zapošljava ukupno 70 radnika i aktivno sarađuje sa velikim kompanijama iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

(kraj)mig

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vranje dobija novu pijacu

Izvor: juGmedia, 16.Apr.2016, 15:22

VRANJE – Ministarka poljoprivrede, Snežana Bogosavljević Bošković i gradonačelnik Vranja, Zoran Antić, položili su kamen temeljac za novu zelenu pijacu u gradu, u naselju Ogledna stanica koja bi trebalo da bude izgrađena početkom leta...Pijaca će se prostirati na 590 metara kvadratnih, a...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.