Pritvoren direktor Rudnika „Grot“ kod Vranja

Izvor: S media, 13.Maj.2010, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvoren direktor Rudnika „Grot“ kod Vranja

Istražnom sudiji Višeg suda u Vranju, policija je privela Milana G. (1953) iz Kragujevca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zlouportreba službenog položaja.

Policija sumnja da je Milan G. od januara ove godine, kao direktor Rudnika olova i cinka „Grot“ iz Krive Feje kod Vranja, od preduzeća „Trend kompani“ iz Jagodine, nabavljao robu po znatno uvećanim cenama.

„Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Milan G. je na ovaj način, u korist preduzeća iz Jagodine, pribavio imovinsku korist od oko 20 miliona dinara“, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Jagodinska „Trend kompani“, na osnovu duga od oko 12 miliona evra, posle stečajnog postupka i plana reorganizacije od 2008, na osnovu duga od oko 12 miliona evra, kao najvećeg poverioca, postala je vlasnik 91,37 odsto akcija Rudnika „Grot“ iz Krive Feje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.