Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2020, 14:01

Pripreme za rebalans budžeta

VRANJE

Prvi rebalans ovogodišnjeg budžeta Grada Vranja je neminovan zbog krize koja je izazvana pandemijom korona virusom. Zbog toga već su počele pripreme za izradu Nacrta Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Vranja za 2020. godinu.

Svi budžetski korisnici su u obavezi da do 11. maja, Odeljenju za budžet i finansije dostave predloge za usklađivanje dodeljenih aproporcija u skladu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << navedenim pravilima u svojim finansijskim planovima.

Predlog izmena i dopuna finansijskog plana mora se obavezno raditi na obrascima za programski budžet sa navedenim vrednostima u baznoj godini, ciljevima  i indikatorima i pisanim obrazloženjem. Obrasci su dostupni na sajtu grada Vranja u delu budžeta za 2020. godinu i u Odeljenju za budžet i finansije.

Za dodatne informacije u vezi priprema izmena i dopuna finansijskih planova dostupan je broj telefona 017/ 402-309, kao i e-mail adresa: analitikabudzeta@vranje.org.rs.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.